Servicii de dresaj canin cluj – info complete

Ce servicii oferiti? Ce inseamna servicii de dresaj canin cluj? Ce fel de dresaj practicati? Cum functioneaza dresajul canin, la dv?

Astea sunt unele din cele mai comune intrebari care le primesc.

Majoritatea cainilor sunt animale de lucru. Sunt animale care traiesc intr-o “haita”, care au o ordine ierarhica, si care fac ceva pentru a-si merita locul in haita.
Precum, lucreaz─â.

Serviciile de dresaj pe care le oferim in cluj napoca, sunt bazate pe motivatia cainelui pentru mancare, joaca si atentie.

Practic, cainele face ceva ca sa isi primeasca portia de mancare, si… asa incepe dresajul precum si impunerea regulilor de convietuire.

Serviciile noastre de dresaj,

implica recompense pozitive, atat si recompense negative. Asta inseamna ca, cainele este rasplatit cand ofera un comportament care noi il vrem. Rasplata poate fi sub forma de lauda, mancare, joaca, sau atentie.

Pe langa recompense pozitive, implicam recompense negative. Cainele va invata comanda nu, lasa, si nu v-a primii ce va vrea sa primeasca.

Nu exista o metoda prin care ai batut din palme, si cainele va invata imediat. Depinde foarte mult de demperamentul cainelui, de personalitatea acestuia, cat si de inteligenta si modul lui de invatare.

La fel ca unii oameni, unii caini invata mai repede, si au anumite preferinte. Exact la fel functioneaza si dresajul.

Ce inseamna dresajul canin, si ce presupun serviciile de dresaj canin?

dresaj-ul canin, inseamna sa te folosesti de mediul incojurator si nevoile cainelui pentru a crea niste asocieri/comportamente care noua ca oameni ne convin. Practic, prin dresajul canin, invatam sa facem o comunicare mai buna, om-caine, sau… caine-om.

Procesul de dresaj

Implica niste reguli. Care noi ca oameni, daca le respectam si le impunem in permanenta, la fel le putem impune si cainilor.

1.In primul si in primul rand folosim un cuvant sau un sunet ca sa marcam ceva ce ne place (da, bravo, foarte bine)

2.Folosim un cuvant pentru continuitate si pentru re-informare. bun. bun sezi. bun pas. bun asteapta. bun culcat. etc.

3.folosim un cuvant pentru a incheia un mod de lucru. liber. free. break.

4. mancarea se ofera doar din mana, pentru a face cainele sa fie interesat de ceea ce am de oferit, si ceea ce vreau sa-i cer.

5. mancarea, nu inseamna treat-uri. inseamna portia cainelui de mancare, din ziua respectiva. nu-i interesat de mancare? skip mancare, pentru cateva ore.

6. mancarea se tine in pumn, in asa fel cainele nu tie niciodata unde-i recompensa. cateodata poate fi in buzunar, alteori poate fi in geanta de treat-uri, alte ori, pot scoate o jucarie din buzunar. Cainele stie ca va primi mancare, sau va primi ceva ce-i place, dar nu stie de unde, si cand.


Metode de dresaj:

1.Dresaj canin impreuna cu stapanul. Jumatate de sedinta lucrez eu cu cainele, iar cealalta jumatate, lucreaza stapanul. Include teme pentru repetitie, acasa.

2.Dresajul canin fara stapan. Noi lucram cu cainele, la intervale regulate, dupa care facem predare la stapan.

Cat dureaza dresajul canin?

Adevarul este ca dresajul canin nu se termina niciodata. Incepi de cand catelul este pui, si nu te opresti niciodata. Mereu vor exista situatii si stimuli noi, despre care cainele va fi curios.
DAR. cu timpul, cu respectarea unor reguli, putem introduce comportamente care le dorim, in timp relativ foarte scurt, prin conditionarea cainelui.

Durata sedintelor de dresaj, poate varia in functie de rasa cainelui, temperament, varsta, personalitate si mediul inconjurator. In general un curs de dresaj are 16

Servicii de dresaj canin cluj

-Dresaj canin la domiciliu- adica venim la dv acasa, si lucram cu cainele.

-dresaj canin in echipa- veniti dv cu cainele la noi, si lucram impreuna

-dresaj canin la pensiune – cainele sta la noi pe o perioada de 4-8 sau 12 saptamani(1-2-3 luni), timp in care cainele va face lectii de educatie de 3-4 ori pe zi.

Preturi servicii de dresaj canin:

1 sedinta = 50 ron.

15 sedinte = 450 ron.

1 luna de sedinte = 1500 ron. (2 sedinte pe sapt)

1 luna de dresaj la pensiune outdoor = 2500 ron + mancare.

1 luna de dresaj la pensiune indoor = 3500 ron + mancare.

Accesorii:

mingi dresaj: 20 ron.

clicker: 20 ron.

Noi venim acasa, si lucram cu cainele tau.

Vrei sa aflii mai multe despre metodele noastre de dresaj si ceea ce facem? Te ajutam sa-ti dresezi cainele? Ne puteti contacta pe pagina de facebook, https://facebook.com/dresaj-canin-cluj, sau la telefon: 0728 787 372

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *